Comunicat de MAYFLOWER davant la crisis del COVID-19

Com molts ja sabeu, MAYFLOWER roman tancada des del passat 15 de Març i fins a nou avís com a mesura de prevenció pel COVID-19. Esperàvem poder obrir de nou la setmana vinent, però no podrà ser així.

Com conscients de que, a la majoria, les flors i les plantes us ajudarien a portar millor aquesta quarantena. Així doncs, vam mirar la possibilitat de gestionar la entrega a domicili, però degut al fàcil contagi d’aquesta pandèmica, he preferit que tot l’equip respecti les mesures del confinament i estiguin a casa amb les seves famílies.

Però no tot són males notícies. Dins aquesta infinitat de temps lliure que se’ns ha presentat, nosaltres seguim treballant, pensant i reinventant el nostre petit negoci. Tot i sabent que les coses canviaran i que hi harà obstacles pel camí, esperem que, molt aviat, us poguen sorpendre amb les nostres noves inniciatives.

Pero fins aleshores, cuideu les vostres plantes i poseu-les totes juntes dins l’espai de la vostra llar on hi passeu més temps. Elles purificaran l’aire, eliminaran toxines, aportaran salut i contemplar-les us ajudarà a relaxar-vos.

Tot i estant tancats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres trucant la floristeria (932 187 238), enviant un correu electrònic o escrivint-nos per les xarxes socials.

Esperem tornar a disfrutar de la vostra companyia molt aviat, trobem a faltar als nostres clientst igual, o més, que a les nostres flors. Mentrestant, nosaltres seguirem penjant flors precioses a Instagram per a donar-li una mica de color a aquests dies tan grisos.

Quedeu-vos a casa, cuideu-vos molt i fins d’aqui molt poc!

Bea i tot l’equip de MAYFLOWER

#joemquedoacasa